Reparații monitoare
LCD LED

Executăm reparații monitoare LCD sau LED, indiferent de marca sau componente, rapid și profesional, la cele mai avantajoase prețuri.

Dacă monitorul dumneavoastră nu mai funcționează sau funcționează defectuos, aveți nevoie de noi! Sunați la 0764.465.265 și luați legătura cu unul dintre specialiștii noștri pentru mai multe detalii.

Detalii reparații monitoare LCD sau LED

Avem o lungă și vastă experiență în depanare TV și avem la dispoziție tehnologia necesară pentru a asigura reparații rapide, de calitate și la prețuri rezonabile.

Efectuam reparații monitoare LCD sau LED.

Puteți apela la ProIT Industry dacă:

  • Monitorul dumneavoastră nu se mai aprinde;
  • Monitorul dumneavoastră se aprinde și se stinge după o secundă;
  • Monitorul dumneavoastră se stinge aleatoriu;
  • Monitorul dumneavoastră nu iese din modul stand-by;
  • Moniotrul dumneavoastră se comută singur pe altă intrare video.

Orice intervenție presupune 2 etape:

  1. Verificarea monitorului defect. Indiferent de situație, identificarea defectului este gratuită. Trebuie sa aduceți monitorul defect la sediul nostru, iar constatarea se poate face pe loc.
  2. Depanarea propriu-zisă. Aceasta presupune înlocuirea pieselor defecte, care se poate realiza in aceeași zi în cazul în care dispunem de ele, sau ulterior, după procurarea lor. În cazul în care o piesă nu se găsește în mod curent pe piață, ea poate fi achiziționată prin comandă, în timp util, de la unul din importatorii direcți.

Prețuri service monitoare

Abordarea noastră

Pentru a ne fideliza clienții, am reușit în timp să practicăm prețuri avantajoase pentru piese și manoperă, optimizând costurile reparației. După constatarea inițială a defectului, clientul poate decide dacă dorește sau nu depanarea propriu-zisă, pentru că sunt și situații în care e mai rentabil să achiziționați un monitor nou decât să-l reparați pe cel vechi. Scopul nostru este sa obținem preturi cat mai mici pentru reparațiile monitoarelor, astfel încât clientul să iasă tot timpul în avantaj.

Efectuăm depanare monitoare pentru orice marcă și orice model. Vă așteptăm la o constatare gratuită, pe loc.

Oferim garanție între 3 și 12 luni la orice lucrare.

Operațiune Preț
Reparație sursă alimentare 50-200 lei
Reparație digitală (SSB) 70-300 lei
Reparație inverter 50-150 lei
Înlocuiri lămpi/tub neon/leduri ecran 100-400 lei
Înlocuiri ecran 100-XXX lei
Prețurile sunt informative și diferă în funcție de defectul constatat și marca/tipul aparatului.

Pentru detalii privind reparații monitoare LCD sau LED vă rugăm să folosiți pagina noastră de Contact sau să ne sunați direct la numărul de telefon 0764.465.265

Firma noastră achiziționeaza și monitoare defecte pentru piese!
Scroll to Top